1- لوازم جانبی نامناسب
یکی از مهمترین دلایلی که باعث میشود سرعت شارژ باتری گوشی نسبت به قبل به شدت پایین بیاید، به خود گوشی مربوط نیست، بلکه به لوازم جانبی که به وسیلهی آن گوشی را شارژ میکنید، مربوط است. درواقع بهتر است قبل از هر چیزی علت را در لوازمی مانند اداپوتور نامناسب یا منبع برق ضعیف جستجو کنید.
کابلهای USB در اغلب گوشیها قابل استفاده هستند، به همین دلیل ممکن است به شدت آسیب ببینند، کشیده شوند، تا شوند و یا حتی بر اثر دمای بالا، آسیب ببینند. بنابراین قبل از انجام هر کاری، ابتدا کابل USB خود را تغییر دهید و چک کنید که آیا مشکل رفع شده است یا نه. در قدم بعدی باید به سراغ امتحان آداپتور خود بروید.
بهترین گزینه این است که به سراغ شارژرهایی بروید که دقیقا مناسب گوشی شما هستند و ترجیحا شارژر را از فروشگاههای معتبر تهیه کنید. در غیر این صورت ممکن است شارژر شما توانایی شارژ سریع گوشی در حدی که انتظار میرود را نداشته باشد.
2- مشکل پورت
شارژر شما تنها وسیلهای نیست که ممکن است فرآیند شارژ شدن گوشی را کُند کند؛ بلکه مشکل پورت گوشی هم میتواند دلیل دیگری برای کاهش سرعت شارژ گوشی باشد. در اولین قدم به پورت نگاه کنید و چک کنید که دچار انسداد یا خوردگی نشده باشد. اگر چنین مشکلاتی وجود نداشت، با استفاده از یک چراغ قوه داخل پورت را بررسی کنید و سعی کنید با دقت داخل پورت را از هر گونه آلودگی مانند گرد و خاک پاک کنید اما مراقب باشید که با این کار، به پورت آسیبی نرسانید.
3- اپلیکیشنهای پس زمینه
گاهی اوقات مشکل کند شارژ شدن گوشی به سخت افزار مربوط نیست بلکه اجرای اپلیکیشنهای مختلف در پس زمینه است که موجب چنین اتفاقی میشود. هر دو سیستم عامل اندروید و iOS دارای ابزارهایی هستند که به شما این امکان را میدهند که متوجه شوید چه برنامههایی در پس زمینه در حال اجرا هستند. در گوشیهای اندرویدی کافی است در قسمت setting به بخش battery بروید (در برخی دستگاهها ممکن است گزینهی Device care را پیدا کنید). برای سیستم عامل iOS هم همین طور است و باید در بخش setting به قسمت Battery بروید تا متوجه شوید که چه برنامههایی بیشترین استفاده از باتری را دارند.
البته فراموش نکنید که برخی از این برنامهها به این دلیل مصرف زیادی از باتری دارند که شما بیشتر از آنها استفاده میکنید. بنابراین حتما به ساعت استفاده از برنامه هم توجه کنید و به دنبال برنامههایی بگردید که با کمترین میزان استفاده، بیشترین مصرف باتری را داشتهاند. بهتر است این برنامهها را حذف کنید و ببینید که آیا سرعت شارژ باتری تغییری میکند یا خیر؟
4- فرسودگی و سال خوردگی باتری
اگر برای مدت 2 یا 3 سال است که از گوشی خود استفاده میکنید و در طول این مدت هم به شدت از گوشی استفاده کردهاید، کُند شدن سرعت شارژ باتری اصلا عجیب نیست و شاید واقعا زمان آن رسیده باشد که باتری گوشی را عوض کنید. درواقع باتریهای لیتیوم یونی برای ابد کار نمیکنند و تنها برای تعداد دفعات محدودی میتوانند شارژ و دشارژ شوند. البته در حال حاضر اغلب باتریهای گوشیها به صورت غیرقابل جدا شدن هستند و تعویضشان سخت است اما به هر ترتیب شاید آخرین راه برای زنده ماندن گوشی شما، همین مورد باشد.
5- رفتار غلط شما؛ کار کردن با گوشی حین شارژ
شما هم جز آن دسته از افرادی هستید که حین شارژ شدن گوشی از آن استفاده میکنید؟ خب احتمالا دلیل اصلی مشکل خودتان هستید. اپلیکیشنهایی مانند فیسبوک به شدت از باتری استفاده میکنند و استفاده از این اپلیکیشنها حین شارژ، میتواند سرعت شارژ را به شدت پایین بیاورد.
منبع خبر: makeuseof
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر